ИНФОРМАЦИЯ: Към момента Strangers Studio не приема нови проекти.

За нас
 • 2008

  Нашето начало

  Формирахме Стрейнджърс студио, студио за изработка на интернет сайтове, като самостоятелно звено към Сердика Софтуер ООД.

 • 2010

  Наши продукти

  Разработихме система за управление на съдържанието, система за управление на електронен магазин и дизайнер за персонализиране на продукти.

 • 2013

  Завършени проекти

  За 5 години разработихме над 30 уеб сайта и над 20 онлайн магазини и десетина специализирани уеб сайта!

 • 2015

  Пътят до тук

  От нашето създаване имаме разработени близо 80 уеб сайта, спечелени 3 проекта и множество препоръки. Почти всеки наш клиент се е върнал отново.
Никола Обрешков

Това е човека, който ще се погрижи, „сърцето на уеб сайта да затупти”. Това включва всичко, което не се вижда, но играе незаменима роля в създаването на Вашата забележителна страница.

През 2006 г. защитава магистърска степен по математика и информатика във Факултета по Математика и Информатика, СУ „Св. Климент Охридски”. Година по късно започва докторат по изкуствен интелект към Българската академия на науките.

 

Красимир Лулчев

Един скучен дизайн, може да омаловажи даден сайт, въпреки достойнствата на неговото съдържание и функционалност. Нашите уеб сайтове започват да сияят още преди да са завършени, а главния виновник за това e Краси.

През 1998 г. завършва Художествената гимназия „Илия Петров” в София, специалност живопис. През 2003 г. се дипломира като бакалавър в СУ „Св. Климент Охридски” специалност „Педагогика на изобразителното изкуство”, а през следващата 2003-04 година следва магистратура по същата специалност.

 Референции